Petra Ziere

Petra Ziere (1965) is eigenaar van lif. Zij heeft 20 jaar ervaring als communicatietrainer.
Petra studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie werkte zij enkele jaren als trainer voor abvakabo. Voor abvakabo voerde zij veel trainingen voor kinderopvang en zorgorganisaties uit. In 1995 richtte zij Ziere Trainingen op. Dit bureau was gespecialiseerd in het geven van communicatie-, onderhandelings- en strategietrainingen.

 

Met ontwikkelingspsycholoog Greet Meesters richtte zij in 2000 een bureau op dat zich specialiseerde in trainingen voor kinderopvangorganisaties: Pittige Trainingen. Pittige Trainingen ontwikkelde verschillende aansprekende trainingsmethoden.

 

Petra ontwikkelde een vriendelijke en duidelijke trainingsstijl. Haar trainingen kenmerken zich door gerichtheid op de praktijk, ontspanning en veiligheid, humor en losheid gecombineerd met een gestructureerde manier van werken.

 

Petra is gecertificeerd Kernkwadrant trainer (Corequality, Daniel Ofman)  en volgde verschillende trainingen over het gebruik van NLP bij het IEP te Nijmegen.

 

Wilt u meer informatie of persoonlijk kennismaken?
Wilt u meer informatie? Of wilt u weten of training of coaching het goede middel zou kunnen zijn om uw organisatie verder te helpen? Neem contact op: een vrijblijvend telefonisch of persoonlijk gesprek is altijd mogelijk.

 

 

petra_closeup