De lif & Co Verhelder Show

lif & Co maken met hun interactieve Verhelder Show leerzaam en leuk theater voor kinderopvang en zorgorganisaties. De shows zijn een meer dan volwaardige bijdrage aan een studiedag die per deelnemer aanzienlijk minder kost dan een traditionele training. lif & Co verhelderen thema’s als gastvrijheid, samenwerken aan een open aanspreekcultuur en oplossingsgericht communiceren.

Tijdens de show spelen Elcke Nijhuis en Petra Ziere als lif & Co voor het publiek van medewerkers herkenbare scenes uit de dagelijks praktijk op het werk. In samenspraak met de zaal wordt op het podium steeds meer zichtbaar wat effectieve communicatie en effectief gedrag is. Medewekers leren snel en zonder weerstand door het plezier dat de herkenbaarheid van de scenes hen geeft. Het thema en de inhoud van een show kunnen worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. De show kan worden opgevoerd voor groepen van 20 tot 200 deelnemers.

Gestructureerd leerresultaat uitbouwen: na de show verder werken aan de hand van de Verhelder Zelf Opdrachten

Na de show, nog tijdens een studiedag of in de maanden daarna, kunnen teams onder leiding van hun leidinggevenden verder leren aan de hand van de bij de show behorende Verhelder Zelf Opdrachten. Zo blijft de boodschap van de show levend en maken medewerkers zich de bijbehorende vaardigheden eigen.

Neem contact op wanneer u benieuwd bent hoe de Verhelder Show op uw studiedag de medewerkers met plezier laat leren!

IMG_20140103_085126 (1)