lif organiseert verfrissende & professionele studiedagen voor kinderopvang en zorgorganisaties

IMG_20140103_085126 (1)

lif communicatietrainingen zorgt ervoor dat studiedagen voor kinderopvang en zorgorganisaties een groot succes worden. Een mooie invulling van een studiedag is bijvoorbeeld de uitvoering van een Verhelder Show met interactief theater tijdens het ochtendprogramma van de studiedag. Het thema en de invulling van de Verhelder Show wordt voor de organisatie in overleg met de opdrachtgever gemaakt. In de middag kunnen medewerkers dan aansluitend workshops volgen die passen bij het thema van het interactieve theater.

lif & Co maakten zo een show over communicatie met ouders voor 200 pm’ers van Humanitas Kinderopvang. Het publiek zat op het puntje van de stoel en deed mee, bedacht hoe de lastige situaties opgelost moesten worden, en regisseerden de acteurs. Tijdens het middagprogramma verzorgden de managers, samen met de trainer en de trainingsacteur van lif, workshops voor de medewerkers. lif begeleidde vooraf de managers bij het kiezen van relevant thema’s en bij het maken van een professionele opzet voor de workshops.

De studiedag werd door de opdrachtgever geëvalueerd. ‘Nog nooit zo’n leuke en zinvolle studiedag gehad’, hij was een acht waard, was het oordeel van de pedagogisch medewerkers!

Wanneer je meer wilt weten over hoe lif studiedagen tot een succes maakt? Neem dan contact op met Petra Ziere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *