coaching, conferenties en studiedagen

lif coacht
Soms is niet een training, maar coaching van medewerker of leidinggevende een effectief middel om uw organisatie beter te laten functioneren. Coaching kan ook na een training een middel zijn om een medewerker zich verder te laten ontwikkelen of om een leidinggevende te ondersteunen bij het uitbouwen van trainingsresultaten.

 

lif’s inspiratiedag op de boerderij voor managers
Als manager op zoek naar nieuwe energie en inspiratie?

 

lif organiseert op verzoek een inspiratiedag voor één of meer managers met inspanning en ontspanning. De inhoud van de dag wordt in overleg samengesteld.

 

lif organiseert studiedagen en conferenties
U kunt uw studiedag of conferentie, ook voor grote groepen medewerkers, laten voorbereiden en uitvoeren. lif helpt u er een bijzondere dag van te maken. Met verrassende werkvormen zoals interactief theater in de lif & Co Verhelder Show.
lif is dol op interactief theater!
Interactief theater is een geweldig middel om grotere groepen mensen met elkaar van gedachten te laten wisselen. Acteurs spelen herkenbare lastige situaties uit het werk van de medewerkers. En de zaal mag daarna zeggen: wat moeten de acteurs doen om de situatie te verbeteren? De acteurs spelen de situatie opnieuw en doen vol overgave wat de medewerkers hen opdragen. Veel gelach, veel betrokkenheid en oprechte belangstelling naar wat wel en niet blijkt te werken! lees meer over de lif & Co Verhelder Show
.