lif

lif houdt van simpel en nuchter. Ze gelooft in de kracht van eenvoud en plezier.
lif denkt dat werken leuk moet zijn. Want dat wat plezier geeft levert in alle opzichten meer op. En goede communicatie maak werken veel leuker.
Over goed communiceren kun je ingewikkeld doen. Maar dat hoeft niet.
lif gebruikt eenvoud, nuchterheid en plezier bij het trainen van communicatievaardigheden. Ook wanneer het moeilijk en uitdagend is.

 

Lif en Co verhelder show logoDe lif & Co Show maakt leerzaam en leuk theater over communicatie voor kinderopvang- en zorgorganisaties. Een meer dan volwaardige bijdrage aan een studiedag die aanzienlijk minder kost dan een 'traditionele' training. lees verder

lif & Petra Ziere

Petra Ziere is eigenaar van lif. Wanneer u met lif samenwerkt kunt u vertrouwen op haar inzet bij uw opdracht waarbij zij haar vakkundigheid, 20 jaar ervaring en volledige energie bij iedere training inbrengt. 'Trainingen moeten goed in elkaar zitten, heel doelgericht zijn maar trainen is ook entertainment, er moet iets te beleven, plezier en ontspanning zijn, anders werkt het niet...' lees verder

lif voor kinderopvangorganisaties

lif verzorgt trainingen over communicatie met ouders en collega's, trainingen over de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling èn management trainingen die helemaal afgestemd zijn op organisaties voor kinderopvang.
lees verder

lif voor zorgorganisaties

lif leert medewerkers en managers van zorgorganisaties heel goed te communiceren met gesprekspartners van binnen en buiten de eigen organisatie. Om teams effectief te laten samenwerken. Of om medewerkers goed te laten communiceren met zorgvragers en contactpersonen. En lif rust teams uit om daadwerkelijk vraaggericht te kunnen werken!
lees verder